"Ramadan spreekt niet met dubbele tong"



Uitgelicht: Anja Meulenbelt op haar SP-weblog over Tarik Ramadan hierr, 28.3.2009

"Henk, het is nogal ‘off-topic’, maar ik moet zeggen dat ik ook niet gelukkig was over de uitspraak van Sadet Karabulut hoe zeer ik haar anders ook waardeer. Ik volg Ramadan nu al jaren, ik ken zijn werk. Ik weet ook hoe er eindeloos geprobeerd wordt om hem in kwaad daglicht te plaatsen, en buiten te sluiten.
Citroen20yz
Het is heel goed mogelijk dat we over een aantal zaken verschillend denken, Ik heb het er al eens eerder over gehad (ik zit nu in Jeruzalem, geen tijd om dat nu op te zoeken) maar Ramadan is absoluut niet iemand die ’spreekt met dubbele tong’ - er valt heel erg goed met hem te praten en te roepen dat zijn subsidie moet worden ingetrokken is veel te haastig. Ik kan Sadet aanraden om een keer met hem te spreken, en niet te snel achter beweringen aan te rennen.
Daar wil ik het nu bij laten, want het gaat hier over andere zaken, en ik heb hier in Jeruzalem andere dingen te doen,"

Reactie door Anja — zaterdag 28 maart 2009 @ 17.03

Heeft u ook voorbeelden van Jip-en-Janneke-uitspraken/berichten/verslaggeving/foto's gehoord/gezien op radio, televisie of andere media? Stuur deze, met bronvermelding, dan naar hoeiboei@gmail.com .

6 opmerkingen:

  1. Op mijn beurt raad ik Sadet aan om het artikel van de Franse marxist Yves Coleman te lezen. Daaruit blijkt dat de door Ramadan ontkende citaten gewoon uit zijn boeken komen.

    Zie bijgaand weblog.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij spreekt misschien wel met vele tongen tegelijk. Daarnaast wat doet die Anja toch in Jeruzalem, Israel is toch wel zo aardig om haar maar weer binnen te laten. Of is Anja misschien stiekum zioniste geworden;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Tarik Ramadan heeft er genoeg van. 'Stop die aanvallen op mij!"

    De Volkskrant

    Stop die aanvallen op mij!

    http://extra.volkskrant.nl/opinie/artikel/show/id/3073/Stop_die_aanvallen_op_mij!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik wil Dr Noble bedanken voor het helpen genezen van mijn MS. Ik werd 4 maanden geleden gediagnosticeerd en ik was in de war, bang en bezorgd dat ik zou sterven zodra de artsen zeiden dat MS geen genezing heeft, maar godzijdank vond ik Dr Noble die zijn kruidenformule therapie gebruikt om me te behandelen en te genezen van MS. U kunt vandaag nog contact met hem opnemen om uw MS, ALS, MND, PARKINSON e.t.c kruidenformule te krijgen die wordt geleverd met een 100 procent garantie via peterwiseherbalcenter@gmail.com of voeg hem toe op WhatsApp via +2349059610643 .

    BeantwoordenVerwijderen